Zakelijke email

Waarom kiezen voor zakelijke email?

Professionele uitstraling

Een zakelijk e-mailadres dat eindigt op @jouwbedrijfsnaam.be komt veel professioneler over dan @telenet.be, @skynet.be, @gmail.com of @ hotmail.com. Iedereen weet dat dat gratis mailadressen zijn en dat geeft minder vertrouwen in het bedrijf.

In de cloud

Je zakelijke emails worden bewaard in de cloud. Dat wil zeggen dat je je emails kunt bekijken op alle platformen: computer, smartphone of tablet.

Meer personeel, meer mailadressen

Dankzij onze mailoplossing voor bedrijven, kan je meerdere emailadressen aanmaken voor iedereen in je bedrijf. Ook als je bedrijf groeit, heb je altijd de optie om extra mailadressen te maken.

Je kan kiezen voor individuele emailadressen zoals: 

  • voornaam.achternaam@jouwbedrijfsnaam.be
  • voornaam@jouwbedrijfsnaam.be

Of je kan kiezen voor generieke mailadressen zoals:

  • zaakvoerder@jouwbedrijfsnaam.be
  • facturen@jouwbedrijfsnaam.be
  • afspraken@jouwbedrijfsnaam.be
Zakelijke email
Zakelijke email

Out of office

Met een zakelijke email kan je ook vlot een out of office instellen. Zo ontvangen je klanten en leveranciers een automatisch bericht als afwezig bent. 

Back-ups

Je mailbox is vaak een essentieel onderdeel van de werking van je bedrijf. Je wil dan ook zeker zijn dat er geen mails verdwijnen!

Daarom biedt I Fix Your de optie om backups te maken je zakelijke email. Er worden dan meerdere keren per dag automatische backups gemaakt van alle mails van je bedrijf, de backups gaan tot 7 jaar terug.

Shared mailboxen

Een shared mailbox is een extra, gedeelde mailbox die door meerdere personeelsleden wordt gebruikt. Een shared mailbox is interessant als er meerdere collega’s werken aan bijvoorbeeld de boekhouden, prospectie, afspraken, enz.

Meer naambekendheid voor jouw bedrijf

Je eigen bedrijfsnaam in je mailadres, zorgt ook voor meer naambekendheid voor je bedrijf. Want elke keer als je een mail stuurt, staat jouwbedrijfsnaam.be weer in de kijker. En zo blijft je  merk onder de aandacht van je klanten, prospects en leveranciers. 

Zakelijke email verwijst meteen naar je website

Met een zakelijke email, kennen klanten, prospects en leveranciers ook onmiddellijk je website. Want met voornaam@jouwbedrijfsnaam.beweet iedereen dat de website www.jouwbedrijfsnaam.be is.

Je eigen maildomein is voor altijd

Als je gebruik maakt van een mailadres van je provider zoals @telenet.be of @proximus.be loop je altijd het risico dat je je e-mailadres op een dag kwijt bent. Je kan van provider veranderen of je provider wordt overgenomen door een andere speler, en dan werkt je mail niet meer.

Maar met een zakelijke email met je eigen domeinnaam, blijft jouw mailadres bestaan zolang je maar wil.

 

Catch-all mailadres

Je kan ook kiezen voor een catch-all mailadres. Een catch-all mailadres betekent dat alle mails geadresseerd naar elk mogelijk voorvoegsel @jouwbedrijfsnaam.be in jouw mailbox terecht komt. Zo komen alle mails aan, ook als er een typfouten gemaakt wordt.

Je kan ook in je communicatie kiezen om gebruik te maken van facturen@, klantendienst@, info@, enz. en toch alle mails in een centrale mailbox te ontvangen.

Zakelijke email

Waarom kiezen voor I Fix Your?

I Fix Your zorgt al jaren voor de ICT-ondersteuning van kleine zelfstandigen en KMO’s in Kampenhout en omgeving. Bij I Fix Your werk je altijd samen met een vast aanspreekpunt. Zo kan je altijd terecht bij iemand die helemaal op de hoogte is van de werking van jouw bedrijf. Bij I Fix Your luisteren we naar wat je nodig hebt en zorgen voor de totale uitvoering en opvolging. Zo  moet jij je niet meer bezighouden met de technische kant en heb jij meer tijd om je te concentreren op je kerntaken.

Interesse in zakelijke email?

Wil je graag zakelijke email voor jouw bedrijf? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of spring binnen in ons kantoor in Kampenhout. Zo geniet jij binnenkort van je zakelijk email op maat van jouw bedrijf.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info