Office 365 kopen

Wil je Office 365 kopen? Heb je een eigen zaak en wil je graag gebruik maken van onder andere Outlook, Word, Excel en Microsoft Teams? Dan is Office 365 perfect voor jouw bedrijf!

Bovendien groeit Office 365 mee met je bedrijf. Of je nu een eenmanszaak hebt of meer dan 100 medewerkers. Er is een Office 365 oplossing voor elk bedrijf! 

Office 365 kopen bij I Fix Your

Toegang tot alle Office apps

Met Office 365 heb je alle Office apps zoals Outlook (om te mailen), Word, Exel, PowerPoint, OneNote, Access en Publisher. 

Je hebt ook toegang to de mobiele versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote en de webversies van Word, Excel en PowerPoint.

Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kan je vergaderen, chatten, bellen en samenwerken. Ideaal voor bedrijven waar er ook getelewerkt wordt. Maar ook om te communiceren met externe partners natuurlijk.

Microsoft Teams inclusief Office 365 kopen bij I Fix Your

Chatten

Stuur snel een berichtje naar je collega’s of je team. 

Je kan ook GIF’s, stickers en emoji’s versturen om je chat gesprekken op te leuken.

Vergaderen

Met Microsoft Teams kan je videobellen met 2 tot 10.000 personen. Zo kan je vlot en eenvoudig online vergaderen.

Bellen

Je ook bellen naar gewone telefoonnummers met Microsoft Teams. Zo is je Microsoft Teams een totaaloplossing voor al je communicatie.

Je kan dan ook genieten van geavanceerde functies zoals groepsgesprekken, voicemail in de cloud, en doorgeschakelde oproepen.

Samenwerken

Wist je dat je met Microsoft Teams ook eenvoudig kan samenwerken? Je kan in realtime samenwerkingen in apps zoals Word, PowerPoint en Excel.

OneDrive inclusief Office 365 kopen bij I Fix Your

Werken in de cloud met OneDrive

Met Microsoft 365 heb je ook toegang tot de cloud met OneDrive. Je OneDrive is 1TB groot! 

Bewaar je bestanden en foto’s in OneDrive en open ze vanaf elk apparaat, overal. Hierdoor heb je geen Dropbox meer nodig.

Overal toegang

Dankzij je OneDrive kan je al je bestanden op al jouw apparaten openen, bewerken en delen, waar je ook bent.

Altijd back-ups

Als je je computer of smartphone kwijtraakt, verlies je je bestanden en foto’s niet wanneer ze zijn opgeslagen in OneDrive.

Delen en samenwerken

Deel je documenten en foto’s met je collega’s of je team en werk in realtime samen met Office-apps.

E-mailen met je eigen domeinnaam

Met Office 365 kan je ook mailen vanuit mailservers van Microsoft en met je eigen domeinnaam. Zo heb je een professioneel mailadres dat er uit ziet als voornaam.naam@jouwbedrijf.be. 

Outlook inclusief Office 365 kopen bij I Fix Your

Wil je Office 365 kopen voor je bedrijf?

Heb je interesse en wil je Office 365 kopen inclusief Microsoft Teams? Laat dan hieronder je gegeven achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Dan bespreken we welke oplossing het meest geschikt is voor jouw bedrijf.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info