ICT-ondersteuning

Professionele ICT-ondersteuning voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar professionele ICT-ondersteuning voor je bedrijf? Met I Fix Your kan je rekenen op een persoonlijke helpdesk om al je ICT-problemen op te lossen.

Met ‘remote support’ nemen we je computer over op afstand en lossen we 90% van de problemen onmiddellijk op. Kan het probleem niet opgelost worden op afstand? Dan komen we langs!

  • Altijd een ervaren ICT-ondersteuner ter beschikking
  • Ondersteuning op maat van jouw bedrijf
  • Ondersteuning op afstand
  • Ondersteuning ter plaatse
ICT-ondersteuning door I Fix Your
ICT-ondersteuning door I Fix Your

Ondersteuning op afstand (remote support)

Met ondersteuning op afstand, kunnen we je snel en efficiënt helpen. We nemen je computer over op afstand en lossen het probleem onmiddellijk op. 

  • Onmiddellijk een ervaren ICT-ondersteuner aan de lijn
  • Altijd iemand die jouw bedrijf kent
  • Elke weekdag bereikbaar van 09.00 u. tot 17.45 u.

Ondersteuning ter plaatse

Soms kan een probleem enkel ter plaatse worden opgelost. Dan komen we zo snel mogelijk langs op je kantoor om alles in orde te brengen.

Waarom kiezen voor I Fix Your?

I Fix Your zorgt al jaren voor de ICT-ondersteuning van kleine zelfstandigen en KMO’s in Kampenhout en omgeving. Bij I Fix Your werk je altijd samen met een vast aanspreekpunt. Zo kan je altijd terecht bij iemand die helemaal op de hoogte is van de werking van jouw bedrijf. Bij I Fix Your luisteren we naar wat je nodig hebt en zorgen voor de totale uitvoering en opvolging. Zo  moet jij je niet meer bezighouden met de technische kant en heb jij meer tijd om je te concentreren op je kerntaken.

Interesse in ICT-ondersteuning?

Wil je graag ICT-ondersteuning voor jouw bedrijf? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of spring binnen in ons kantoor in Kampenhout. Zo geniet jij binnenkort van ICT-ondersteuning op maat van jouw bedrijf.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info