Computers en printers

Computers en printers voor je zaak

Ben je op zoek naar professionele computers en printers voor je bedrijf? I Fix Your levert, installeert en onderhoudt computers en printers. We bekijken samen met jou welke soort computers en printers geschikt zijn voor jou onderneming. 

Mobiele werkplek

Laat je personeel hun laptop verbinden met een dock. Met een dock kan je personeel de laptop eenvoudig verbinden met meerdere schermen, een vast toetsenbord en een muis. Zo kunnen ze onderweg werken met de laptop, en op kantoor of thuis  met een groot scherm.

Met deze methode moet je maar 1 laptop voorzien per personeelslid, waar ze ook werken. 

Computers voor bedrijven
Vaste computers bij I Fix Your

Vaste computers

Ook voor vaste computers kan je bij ifixtour terecht.

Vaste computer worden aangeraden voor cruciale procces in het bedrijf. Aangezien een vaste computer op vaste plek staat kan deze niet zo rap verdwijen als een een laptop.

Ook de hoge vertrouwbaarheid en herstelbaarheid raden we vaste computers aan.
Vaste computers moeten helemaal niet groot te zijn.
Er bestaan al vaste pc (NUC) die je kunt vastklikken op de achterkant van je scherm

Printers

Ook voor de printe r kan je bij ifixyour terecht.

Bij ifixyour werkent we met een netwerk printer dit wilt zeggen dat je van alle computers, laptops en smartphones kunt prinen.

De meeste printers zijn  All-in one.
Dit wilt zeggen dat je kunt dubbelzijdig kunt printen,scannen en koppieren.

 

Software

I Fix Your levert, installeert en onderhoudt ook software voor de computer. Bij I Fix Your kunnen we alle computers aanleveren met o.a. Windows Pro en Office 365 (Outlook, Word, Excel, Powerpoint).

Wil je graag een eigen mailadres voor je zaak zoals naam@bedrijfsnaam.be? Ook daar kunnen we voor zorgen! Elk personeelslid kan een eigen mailadres krijgen.

Support

I Fix Your zorgt ook voor de support van de computers. Dat betekent dat I Fix Your zorgt voor back-ups en ondersteuning op afstand of ter plaatse.

Met remote support, ondersteuning op afstand, kunnen we de computer op afstand overnemen en het probleem onmiddellijk verhelpen.

OneDrive inclusief Office 365 kopen bij I Fix Your

Interesse in computers of printers voor je zaak?

Wil je graag I Fix Your inschakelen voor de computers of printers voor je zaak? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met j op!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info