Websites - I Fix Your
16658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16658,page-child,parent-pageid-16647,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Websites

U wil een website?

Terecht! Een website is uw online visitekaartje. Vandaag zoeken meer een meer klanten via het internet naar bedrijven. Dan mag u niet ontbreken in de zoekresultaten.

Kom langs bij  I Fix Your voor een kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen en stellen nadien een vrijblijvende offerte op.

Tot dan!

Bart Kennis, zaakvoerder

Waarom uw website laten maken bij I Fix Your

Uw website is responsive. Dat betekent dat uw nieuwe website er altijd goed uit ziet, ook als uw bezoekers uw website bezoeken met een tablet of smartphone.

Maandelijkse worden technische updates voor u uitgevoerd. Zo is de technische kant van uw websites steeds in orde en blijft uw website veilig.

Uw website wordt gebouwd op een CMS-systeem. Dat betekent dat u zelf uw pagina’s kan aanpassen. Niet zo technisch aangelegd? Geen probleem, wij voeren de  inhoudelijke aanpassingen uit voor u.

U bent altijd op de hoogte van het aantal bezoekers dankzij Google Analytics. Via Google Analytics kan u verschillende statistieken van uw website bekijken. Klinkt dit als Chinees in uw ogen? Geen probleem, wij leggen u met plezier uit hoe deze statistieken werken.