Webshop - I Fix Your
16754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16754,page-child,parent-pageid-16647,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Webshop

U wil een webshop?

Webshops zijn vandaag ingeburgerd bij iedereen. Misschien wil ook jij graag een webshop? Wil u starten met een gloednieuwe webshop of u wil u een webshop als aanvulling op uw bestaande winkel? Het kan allemaal!

Kom langs bij  I Fix Your voor een kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar u wensen en verwachtingen en stellen nadien een vrijblijvende offerte op.

Tot dan!

Bart Kennis, zaakvoerder

Waarom uw webshop laten maken bij I Fix Your

Uw website is responsive. Dat betekent dat uw nieuwe website er altijd goed uit ziet, ook als uw bezoekers uw website bezoeken met een tablet of smartphone.

Maandelijkse worden technische updates voor u uitgevoerd. Zo is de technische kant van uw websites steeds in orde en blijft uw website veilig.

U kan zelf uw producten aan uw webshop toevoegen. Zo heeft u steeds de controle over uw eigen webshop.

U bent altijd op de hoogte van het aantal bezoekers dankzij Google Analytics. Via Google Analytics kan u verschillende statistieken van uw website bekijken. Klinkt dit als Chinees in uw ogen? Geen probleem, wij leggen u met plezier uit hoe deze statistieken werken.