Websites en domeinnamen - I Fix Your
16921
page-template-default,page,page-id-16921,page-child,parent-pageid-15531,bridge-core-2.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default

Websites en domeinnamen

U wil een eigen website en/of domeinnaam? Bij I Fix Your kan u terecht voor de ontwikkeling van websites en de aankoop van domeinnamen, zowel voor kleine als grote bedrijven. Neem contact op voor meer info.

Waarom een eigen website?

Elke onderneming heeft een website nodig. Het is een manier om uw klanten en potentiële klanten met uw bedrijf kennis te laten maken en een band te creëren.

Een eigen website geeft u ook de kans om over uw producten en/of diensten te vertellen. Via webformulieren kan u contactgegevens van klanten en potentiële klanten verkrijgen.

Ook komen de klanten zelf naar u toe. De bezoekers die op uw website komen, hebben sneller een koopintentie. De drempel om te kopen is namelijk lager wanneer bezoekers zelf naar uw website komen. Met het gebruik van de juiste teksten en call to actions stijgt uw aantal conversies nog meer.

Consumenten zoeken naar gemakkelijke manieren om aan informatie of producten te geraken. Een website is hier ideaal voor aangezien een website altijd bereikbaar is.

Waarom een eigen domeinnaam?

Zowel voor uw website als voor uw e-mailadressen straalt een eigen domeinnaam professionaliteit uit. Want geeft toe, info@ifixyour.be wekt toch meer vertrouwen op dan ifixyour80@gmail.com?