Gaming laptop Asus TUF 15,6″ – Computer van de week

Ben jij een echte gamer of esporter en vind je ook draagbaarheid belangrijk? Dan is een gaming laptop echt iets voor jou! Onze computer van de week is de Asus TUF 15,6″ FHD.

Met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Max-Q als grafisch kaart, kan je vlotjes de meeste zware games spelen op je laptop. Deze laptop levert de hoge frame rates die nodig zijn voor precisie en vloeiende graphics voor de meest populaire games van nu.

De GPU’s van de GeForce RTX 30-serie zijn de drijvende kracht achter de snelste laptops ter wereld voor gamers en creators. Ze zijn gemaakt met de bekroonde Ampere, de tweede generatie RTX-architectuur van NVIDIA, met nieuwe RT Cores, Tensor Cores en multiprocessoren voor streaming voor de meest realistische graphics met raytracing en de allernieuwste AI-functies. GeForce-laptops met nieuwe 3e generatie Max-Q-technologieën maken gebruik van AI en nieuwe systeemoptimalisaties om hoogwaardige gaming laptops sneller en beter dan ooit te laten presteren.

Deze prachtige gaming laptop is voor jou voor 1749 euro.

  • Windows 10 Home
  • 15,6" Full HD scherm
  • HD webcam
  • 1000 GB SSD
  • 16GB RAM
  • Intel 11de generatie Core i7
  • NVIDIA GeForce RTX 3070 Max-Q

Asus TUF 15,6" kopen?

Laat deze laptop je gamer hart sneller kloppen? Kom dan snel langs in onze winkel om deze te bestellen en geniet binnenkort van jouw nieuwe gaming laptop!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info