Beschikbaar op afspraak

Door de coronamaatregelen werken wij vanaf maandag 2 november anders. Binnen springen in onze winkel is helaas niet meer mogelijk, maar wij staan nog steeds klaar voor jou!

Herstellen

Je kan nog steeds terecht bij I Fix Your voor het herstellen van je computer, laptop, tablet of smartphone. Dit kan enkel op afspraak! Maak een afspraak via het online webformulier of bel naar 016 79 89 70.

Wij bieden ook hulp op afstand aan. Heb je softwareproblemen met je computer? Dan kunnen wij deze vanop afstand overnemen en het probleem oplossen. Neem contact op voor meer info.

Kopen

Computers, laptops, refurbished iPhones of accessoires kan je bestellen via een collect and go systeem. Je bestelt je item telefonisch of via mail en wij nemen contact met je op om een afhaalmoment in te plannen.

Hou het veilig

Je mag onze winkel helaas niet meer binnen. Leveren en afhalen gebeurd aan de deur. Ontsmet je handen voor je langskomt en draag een mondmasker.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info