Bekijk de computerfolder van november

Tijdens deze moeilijke coronatijden is een goede computer of laptop belangrijker dan ooit. We werken meer van thuis uit, onze kinderen volgen les vanop afstand en we houden contact met onze vrienden en familie via videochat. Dat gaat allemaal vlotter met een betrouwbare computer.

Ben je nog op zoek naar nieuwe computer of laptop? Dan staat de nieuwe computerfolder van november voor jou klaar, vol met inspiratie.

Je kan de folder hieronder digitaal doorbladeren. 

Aankoopadvies nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit? Wil je advies voordat je over gaat tot een aankoop? Wij helpen je graag verder. Maak een afspraak en wij adviseren je telefonisch of digitaal en dan zorgen wij dat jij met de perfecte computer of laptop naar huis gaat.

Klaar om te bestellen?

Door de huidige coronamaatregelen kan je niet in onze winkel bestellen. Je kan je bestelling telefonisch of via mail doorgeven. Wij nemen dan contact met jou op om een afhaalmoment in te plannen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info