Vernieuwde website van I Fix Your

Trouwe bezoekers hebben het vast al gemerkt, onze website zit in een nieuw jasje! Maar we hebben meer dan enkel het uiterlijk onder handen genomen. Lees snel verder om te weten hoe wij onze website verbeterd hebben, zodat jij een gebruiksvriendelijkere ervaring hebt.

Nieuw uiterlijk

Jawel, we hebben het uiterlijk grondig opgefrist. Helemaal mee met de webdesign trends, is het design meer minimalistisch. Zo gaat de aandacht naar wat echt belangrijk is, de inhoud!

Sneller laden

De nieuwe website laadt nog sneller. Geen vervelende laadtijden meer en zo kan je nog sneller de informatie terugvinden waar je naar op zoek bent.

Verbeterde navigatie

We hebben aan de navigatie gesleuteld zodat je sneller vindt wat je zoekt. Vooral bij de herstellingen merk je een grote verbetering. Probeer het zelf maar eens!

Mobielvriendelijk

Ben je nu naar deze website aan het surfen met je smartphone? Dan werkt alles net zo vlot als via de computer! Dit is niet nieuw, want de website van I Fix Your is al jarenlang geschikt voor smartphones.

Feedback

Vind je nog foutjes? Heb je suggesties om onze website te verbeteren? Laat het weten via ons contactformulier.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info