50% subsidie voor Vlaamse ondernemingen die investeren in digitalisering

Tijd voor een nieuwe website of webshop? Dankzij een nieuwe subsidie van de Vlaamse overheid, kan je tot wel 50% van je investeringsbedrag voor een website of webshop gesubsidieerd krijgen.

Subsidie voor digitale projecten

Kmo’s die samenwerken met een externe dienstverlener zoals I Fix Your Design om een digitaal project op te zetten, zoals een nieuwe website of webshop, kunnen 50% van het investeringsbedrag gesubsidieerd krijgen, met een maximum van 50.000 euro per project. Op die manier wil de Vlaamse overheid de Vlaamse bedrijven klaarstomen voor de toekomst!

Deze subsidieaanvraag kan ingediend worden vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2020. Alle informatie over de subsidie vind je op de website van het Agentschap voor innoveren & ondernemen.

Klaar om met jouw bedrijf de digitale sprong te wagen?

Daarom is het nu het ideale moment om te investeren in een nieuwe website of webshop! Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info