De leukste apps om Blue Monday door te komen

Vandaag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het hele jaar volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall. Voel jij je vandaag een beetje down? Wij delen 5 leuke iOS apps om je op te beuren!
  • New Gratitude Journal Dankbaar zijn is het middel bij uitstek om je humeur op te krikken. Met deze app noteer je elke dag vijf dingen waarvoor je dankbaar bent die dag. Zo leer je je focussen op de leuke dingen in het leven en word je positiever ingesteld.
  • Coach.me Ben je het nieuwe jaar begonnen met veel goede voornemens, maar vind je het moeilijk om ze vol te houden? Dan is de digitale coach Coach.me iets voor jou! Er staan duizenden doelen in de app die je kunt instellen en die helpen om je  focus te behouden.
  • Headspace Meditatie zou het geheim zijn van alle groten der aarde voor een beter leven. Dankzij de begeleide meditaties, is deze app ideaal voor beginners!
  • For Good Ben je wat moedeloos omdat je het gevoel hebt dat je de wereld om zeep gaat en je er niets aan kan doen? Bekijk dan de Belgische app For Good. Deze app helpt je om je ecologische voetdruk te verkleinen. Met levels en doelen, werk jij in no time aan een duurzamer leven.
  • Gradient Photo Editor Om af te sluiten een app die zeker een glimlach op je gezicht zal toveren. Met deze app kan je aan de hand van het selfie ontdekken welke celebrity jouw lookalike is. De resultaten zijn soms – zoals je verwacht – hilarisch! Pret verzekerd.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info