Websites zonder HTTPS worden gemarkeerd als onveilig

Websites klanten I Fix Your gratis HTTPS gemaaktSinds juli 2018 markeert de webbrowser Google Chrome alle websites die nog geen HTTPS gebruiken als onveilig. Bezoekers van een HTTP-website krijgen een duidelijke melding dat de website niet veilig is. Ook de webbrowser FireFox zal binnenkort duidelijk aangeven als een website onveilig is.

Wat is HTTPS?

Het HTTPS-protocol vervangt het HTTP-protocol en zorgt voor een beveiligde verbinding tussen een website en de browser van de bezoeker. Met HTTPS is de bezoeker zeker is dat een website authentiek is en dat de gegevens die hij of zij invult op de website niet onderschept kunnen worden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website over HTTPS beschikt?

Om een website met HTTPS te beveiligen, heb je een SSL-certificaat nodig. Zo’n certificaat encrypteert het dataverkeer tussen de webbrowser van de bezoeker en de server van de website. Het SSL-certificaat beveiligt je website en beschermt de privacy van je bezoekers.

Als je een website hebt bij I Fix Your, dan hoef je helemaal niets te doen. Want bij I Fix Your zijn de websites van alle klanten al enkele maanden omgeschakeld naar HTTPS. Deze service hebben wij volledig gratis aangeboden aan onze klanten.

SaveSave

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info