Bescherm je computer tegen een cyberaanval

Gisteren was er weer een enorme cyberaanval tegen verschillende overheden en bedrijven. Ook particulieren kunnen hier het slachtoffer van worden! Hackers blokkeren je bestanden en vragen losgeld om je bestanden terug vrij te geven.

Gelukkig is er een heel eenvoudige oplossing: zorg dat je computer geüpdated is naar de meeste recente versie van Window 10. Enkel computers die niet geüpdated zijn, werden slachtover van de cyberaanval. Update je computer nu!

Hoe update ik mijn computer?

  • Klik op start
  • Klik op instellingen
  • Klik op ‘Bijwerken en beveiligingen’
  • Klik op ‘Naar updates zoeken’
  • De updates worden geïnstalleerd

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer info